Wednesday, December 24, 2008

Hanging Teapots

Happy Holidays everyone!

Here are two of my latest creations-Hanging teapots.



U can hang in 2's or as a single.The ribbon for tying is 1 meter long


Teapot 1


Teapot 2

Lin, I hope that U will like these 2 designs!

8 comments:

  1. Puan Umi, kalau nak buat seni riben embroided ni, kat atas beg boleh ke? Kain jenis apa yang sesuai untuk seni ini?

    ReplyDelete
  2. ija, panggil kakUmi jer la....
    boleh atas apa2 pun, ija add YM kakUmi:umikalsom nanti kakUmi tunjukkan contoh2 beg Re yg dah buat.Kat cameron, ija bukak kedai ke?Kalau ya, boleh la tumpang letak RE products kakUmi,hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Puan Umi, masih boleh join your online class? Saya minat sangant dengan RE dan sekarang dah mula buat simple project yang saya belajar dari buku. Saya tengok hasil kerja puan cantik belaka. Hope saya boleh belajar dengan puan. My email add dinari64@streamyx.com

    ReplyDelete
  4. dina, check email ya!kakUmi dah add yr email address

    ReplyDelete
  5. Okay Kak Umi, this might sound weird...YM tu apa? :)Husband nak Ija buka kilang! Hah...but I'm not very confident yet sebab masih baru belajar, right now baru nak buat online aje. Masih juggle between rumah and hobby, but Insyaallah bila buka kedai nanti boleh aje letak barang Kak Umi!

    ReplyDelete
  6. ija, wah!!dad cita besaq tu!For me, better get the hold of market dulu, check where our strength is, hopefully 2009 will be a big year for my venture in needlecraft.yeah, Cameron kan tourist attraction, whether local/outsiders, elok start agift shop there.
    YM tu yahoo messenger, yg kakUmi ada just dad nya ,yrs apa?Create la satu, senang nak chat

    ReplyDelete
  7. k.umi yg hanging teapot ni brp$ Cantik laaa.

    ReplyDelete
  8. Thank you for sharing with us.

    You have great articles here, keep posting and your blog have one fans today.

    ---------------------------------------------------------------
    Quilt Patterns

    ReplyDelete